International digital journal N 1

Tuesday, April 30, 2024

Тіло жінки – це карта відповідей

Смотрите также

Наши партнеры
Реклама

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Тіло жінки є унікальним, красивим, сильним, витривалим, гнучким, трансформаційним, оргазмічним, чутливим до вітру, спеки, емоцій.

Чому тіло – це свого роду карта відповідей?

У Психології є нова галузь під назвою «Психосоматика», яка у даний час є гарним інструментом для допомоги розуміння свого тіла. У нашому тілі не все просто так, є такі системи як дихальна, серцево-судинна, імунна, статева, видільна, покривна, опорно-рухова. Кожна з цих систем відповідає за свої функції і виконує свою чітку роботу. Якщо ж якась із цих систем починає виходити з ладу, тоді страждає певний орган.

У Психології є таке поняття – орган мішень. Тобто це сама чутлива точка в організмі, яка під час стресу бере удар на себе. Оскільки люди – істоти емоційні, і жінки тим більше! Наші емоції – це як і сильний інструмент, так і руйнівний механізм, який має свою динаміку, свою ціль, потребу і прояв, якщо потреба не задоволена.

Кожна із систем людини має свої потреби, які підв‘язані під емоційний стан. Саме тому наше тіло – це карта відповідей. Звичайно, якщо Ти знайома з цією картою, то і відповідь шукати буде легше. Як показує моя практика, жінки бояться свого тіла, не люблять і не поважають його. Не цікавляться і не вникають, як саме створені.

Наші органи мішені – це підказки про те, що з нами насправді відбувається і на що варто звернути свою увагу. Та, нажаль, нас цього не вчили звертати увагу на себе, турбуватися про себе, задавати ці питання і тим більше озвучувати їх. Це соромно «егоїстично».

Хочу підвести до того, що твоє тіло – це карта відповідей на питання, чому болить і де?

  • Чому я почуваю себе саме так?
  • Чому я втомлена?
  • Чому без настрою тривалий час?
  • Чому постійно хворію?

Розпочни цікавитися собою і не боятися пізнавати себе і своє тіло! А якщо відчуваєш потребу у допомозі, Я тут.

Виктория Соботюк
+ posts
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

РЕКЛАМА НА САЙТЕ: [email protected]

Вы строите личный бренд и мечтаете, чтобы о вашем продукте узнали? Наша команда готова помочь с разработкой идеи и воплощением проекта в реальность. Напишите нам!