International digital journal N 1

Tuesday, April 30, 2024

Жiноча краса: про що говорять чоловiки

Смотрите также

Наши партнеры
Реклама

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Які ми, дівчата? Який слід ми залишаємо у чоловіків, на що в першу чергу вони звертають увагу, а що залишається закарбованим в пам’яті на роки?…

За сучасного сприяння косметології, хірургії, стилістів ми намагаємося бути ідеальними, адже завжди хочеться ловити на собі захопливі погляди.

Спочатку ми почали говорити про це між нами дівчатами на зборах команди журналу. А далі це вилилось в ідею створення серії статей з думкою реальних чоловіків, що кожного дня поруч з нами на роботі, навчанні, заходах чи просто в соц мережах, опитавши більш ніж 100 наших друзів і знайомих, віком від 17 до 48 років з усіх куточків України і не тільки: деякі з них проживають у США, Об`єднаних Арабських Еміратах, Німеччині, Таїланді, Польщі, Туреччині та ін. країнах. Ми дійшли до висновку, наскільки унікальна кожна дівчина, настільки унікальний погляд кожного чоловіка, але все ж хочемо процитувати найцікавіші відповіді на 3 питання: 

  • Гарна дівчина це…
  • На що, на твою думку, звертають увагу чоловіки в жіночій красі?
  • Твоє ставлення до змін у зовнішності: накачані губи, ринопластика, нарощені вії, нігті, тату та інше?

Гарна дівчина – це….

“… це та, яка дійсно любить себе, і це відчувають всі навколо”.

Юрій, 26 років

“… це та, на яку повертаєш голову, коли бачиш, і не відвертаєш, коли вона починає говорити”.

Марин, 48 років

“… – людина, яка може тебе вислухати та підтримати”.

Віктор, 25 років

“… це та, чия внутрішня і зовнішня краса найбільше співпадає моєму ідеалу”.

Андрій, 25 років

“Для мене дуже важливий розум дівчини, її цілі, цінності життя. Далі про зовнішність, подобається, коли вона доглядає за собою, і для мене особисто дуже важливий запах (парфуми), бо я дуже чутливий до них”.

Вадим, 21 рік

“Гарна дівчина для мене це – з почуттям гумору, харизмою, поведінка, посмішка, погляд, ось такі дрібнички. Якщо про зовнішність, то мені дуже подобаються ямочки на підборідді і щічках, посмішка та очі”.

Андрій, 32 роки

“… це та, яка слідкує за собою і знаходиться в гармонії зі своїм внутрішнім світом, яка любить себе такою, як вона є, природньою”.

Михайло, 24 роки

“Для кожного краса своя, в кожного свої вподобання, будь яка дівчина, що доглядає за собою, старається гарно виглядати, буде красивою, далі індивідуально, кожному своє подобається”.

Андрій, 25 років

“… це охайна і приємна дівчина не тільки ззовні, а й у спілкуванні. Не знаю як інші чоловіки, а мені подобаються дівчата з довгим волоссям”.

Роман, 24 роки

“Для мене в першу чергу – це приємна зовнішність, виховання та манери поведінки”.

Амід, 23 роки

“… це поєднання жіночої краси, сильної харизми і гострого розуму для мене. Не буду першим, якщо скажу, що всі чоловіки в першу чергу звертають на зовнішність, я не виняток, але це для мене не головне”.

Микола, 25 років

“… це природна краса, інтелект, енергія, яку вона випромінює”.

Максим, 32 роки

“Для мене красива дівчина – це не лише зовнішність, а і її інтелектуальна складова, харизма, ясний світлий розум, з світлими, нормальними думками про цей світ, в моєму розумінні. Я з віком зрозумів одне, що може бути дуже красива дівчина, але коли ти з нею заговориш, то розумієш, що краса – це не саме головне, якщо м’яко кажучи”.

Юрій, 37 років

“… це перш за все та, яка має мозок і вміє ним користуватись. Не так важлива насправді наявність якихось «правильних» форм тіла чи не знаю чого там ще. Якщо немає про що говорити – то немає про що говорити”.

Артем, 21 рік

“… це природня врода. Тобто натуральність, яка не прихована за «фільтрами» та стереотипами. Чоловіки звертають увагу на всі дрібниці. Все залежить від «статусу» в якому вони розглядають жінку”.

Володимир, 25 років

“… це не тільки зовнішність, а й манери та харизма. Здатність вплинути, викликати  захоплення у хлопця (чоловіка) – можна назвати красою. За рахунок зовнішніх чи внутрішніх чинників жінки (дівчата), як правило, впливають на людей, в кожного є власні вподобання про розмір, колір очей чи розум. В будь-якому випадку, в першу чергу мова завжди буде йти про захоплення (не завжди сексуальне)”.

Микола, 24 роки

“- це доглянута та жіночна”.

Андрій, 25 років

“Дуже глибоке питання. Для мене зовнішня краса не відділена від внутрішнього стану людини, тому: гарна дівчина- це гармонійність душі і тіла”.

Вадим , 27 років

“Для мене це така, як моя дружина, всі інші не дотягують.

Я не думаю, що візуальна краса – це найголовніший показник, це тільки, щоб привернути увагу, якщо, як то кажуть, “коробочка пуста”, то жінка відразу стає не цікавою і не гарною.

Якщо хочеться зустрітись з цією дівчиною, жінкою ще раз, то вона для мене буде гарною і з косметикою, і без”.

Костянтин, 35 років

“… це дівчина без шкідливих звичок, красива, вірна, чесна”.

Іван, 17 років

“… це гарне співвідношення форм: широкі бедра, вузька талія, пишні груди. А також це  чиста шкіра, гарна посмішка і довге волосся. Якщо до цього додається ще й вміння логічно пояснювати всі свої вчинки (мудрість), то це не просто гарна дівчина, а моя дружина”.

Назар, 25 років

“… – не тільки гарна зовнішність та гарна фігура і гарний та стильний одяг! В першу чергу це виховання. Чистота душі! Та манери, хороші манери”.

Олександр, 27 років

“Гарна дівчина – це симпатична дівчина, з якою буде цікаво про щось поговорити, яка мусить чимось “брати”,  не тільки зовнішністю”.

Юрій, 37 років

“Гарна дівчина – це та, що слідкує за собою. Не обов’язково ходить в тренажерний зал, не обов’язково займається спортом, а просто слідкує за собою, за своїми вчинками, своїми діями, в тому числі в зовнішності. Головне, щоб дівчині самій подобалось як вона виглядає, але при цьому вона хотіла сподобатись іншим”.

Олександр, 31 рік

“Насправді негарних дівчат не буває, але потрібно вміти підкреслювати свою красу.

Для мене гарна дівчина – це:

По-перше, мінімум косметики, оскільки чимало представниць прекрасної статі зловживають, думаючи, що це робить їх красивішими.

По-друге, це вміння одягатися. Неважливо, який стиль любить дівчина – спортивний, офіційний чи повсякденний, головне – щоб це було доречно і зі смаком. Здавалося б, для чоловіків це не важливо, але кожен хоче бачити біля себе гарно одягнену жінку.

Для мене гарна дівчина повинна мати довге волосся, але це вже більше справа смаку, оскільки багатьом жінкам підходять і короткі зачіски, з якими вони мають дуже гарну і органічну зовнішність.

І по-третє, якщо говорити про якісь риси характеру чи поведінку, то зараз чимало дівчат мають забагато пафосу, інколи плутаючи це з виразом «в кожної жінки має бути загадка», не варто цим зловживати. Також не погоджуюсь з виразом, коли говорять, що жінки люблять вухами, чоловіки також люблять дівчат, з якими можна поговорити. Щодо інших рис характеру, то це вже індивідуально”.

Олександр, 26 років

“Гарна це гарна – доглянута, охайно і стильно одягнена, з гарною мовою, культурна, з почуттям гумору і розумна”.

Мирослав, 24 роки

“Все залежить від віку чоловіка. В мене особисто в 20-25 років була гарна дівчина завдяки зовнішнім параметрам, я на це звертав увагу в першу чергу, відігравало 80%.

Зараз мені 27 і гарна дівчина для мене зараз – це гарна духовно, інтелектуально, тобто це зараз для мене складає 80%”.

Олександр, 27 років

На що чоловіки, на твою думку звертають увагу в жіночій красі?

“Врода – це основний чинник для знайомства, але чоловік звертає увагу на те, як він себе почуває поруч з дівчиною емоційно, енергетично…”

Олександр, 42 роки

“Насамперед чоловіки звертають увагу на обличчя та очі, як би це дивно не звучало. Не знаю жодного чоловіка, який би обирав собі дівчину за розміром грудей чи довжиною ніг. Так, ми звертаємо на це увагу, але це не є якимось визначаючим фактором. В кожного все індивідуально: комусь подобаються високі дівчата, комусь навпаки – не високого зросту. А взагалі, нас чіпляють якісь деталі, про які ми самі не можемо сказати, може, це ямочки на щоках, або посмішка, або навіть певна незграбність”.

Олександр, 26 років

“Я в першу чергу звертаю увагу на погляд, в ньому можна побачити і прочитати багато речей. Впевнена і розумна дівчина не ховає очей”.

Олександр, 28 років

“Все залежить від того, чого чоловіку в житті не вистачає. Скажу особисто за себе, звертаю в першу чергу увагу на простоту дівчини, простий макіяж, простенька зачіска і так далі”.

Олександр, 31 рік

“Скільки чоловіків – стільки думок. Я звертаю увагу на харизму, на те, як людина сміється, на те як вона поводиться, на ось такі моменти. Тобто для мене важливіше темперамент, харизма, дуже подобається почуття гумору”.

Андрій, 32 роки

“Звертають увагу на багато що, попа, груди, ноги, риси обличчя, але приваблює інтелект, уміння себе подати, впевненісь, акуратність в зовнішньому вигляді, стиль, милість. Чоловікам впадають спочатку форми, але ніякі форми не замінять усе, що я описав після”.

Андрій, 25 років

“На те, як дівчина себе подає, на її впевненість в собі, у власній красі і внутрішній силі”.

Михайло, 24 роки

“Саме головне, що я шукаю у дівчатах – це взаєморозуміння і почуття гумору. Адже я сам дуже багато люблю жартувати і мені хотілося б, щоб дівчина це оцінювала, а взаєморозуміння потрібно для того, щоб краще відчувати один одного, адже недарма кажуть, що найкращі пари – це ті, хто є найкращими друзями між собою”.

Микола, 25 років

“Я дуже звертаю увагу на осанку, для мене це мастхев, я навіть дозволяю собі в клубі або десь в театрі зробити пані зауваження, і багато хто з друзів називає мене “Рома-випрям спину”))) А ще манікюр був кльовий і головне не розцяцькований, а стриманий і свіжий, ну я розумію, що то мороки море з тим, але все ж то моє”.

Рома, 27 років

“Кожному своє… особисто моє… я дивлюся, чи хороша людина в першу чергу”.

Олександр, 27 років

“На все в цілому, я не вибирав би тільки за груди наприклад”.

Максим, 32 роки

“На свій особливий стиль, який має кожна дівчина, стиль, смак. Але все ж опирається на любов до себе, як вона себе поводить, як одягнута, можна побачити, чи вона любить себе, чи розуміє, що вона красуня, не зважаючи на якісь інші стереотипи.

Оточення мужчин мого віку вже не дивляться на те все рожевими окулярами, ну не всі, авжеж. Але більшість справжніх мужчин шукають справжню супутницю.

А як може тебе любити та, яка по факту не може любити себе?”

Юрій, 26 років

“Не буду говорити загалом за чоловіків, але я звертаю увагу на обличчя насамперед”.

Вова, 23 роки

“На стиль вбрання та фігуру в першу чергу, а далі вже все інше”.

Дмитро, 25 років

“Кожен звертає увагу на різні фактори, я люблю надавати перевагу дрібницям, особливо посмішка”.

Амід, 23 роки

“Загалом зовнішній вигляд дівчини дає нам зрозуміти, наскільки ми хочемо її. Закохуємось то ми в інше”.

Роман, 24 роки

“В мене є багато знайомих і по собі знаю, що скільки людей, стільки смаків. Що стосується зовнішності, то є знайомі, яким подобаються великі груди, іншим подобаються великі попи, мені особисто подобаються більш стандартні форми, природні.

Особисто мені подобаються розумні жінки, тобто якщо вона буде красива, але м’яко кажучи нерозумна, то мені з такою людиною, навіть якщо вона буде дуже красива, не цікаво. Мене вона не цікавить як жінка, навіть, як просто сексуальна партнерша, можливо вже вік такий, я вже дивлюсь на те, що в жінки в голові. Якщо мова йде чисто про зовнішність, то я звертаю увагу на форми”.

Юрій, 37 років

“Перше, що ми бачимо – це обличчя, а потім всі інші частини, з розвитком фітнес індустрії, мабуть, загострюється погляд на ногах і сідницях”.

Владлен, 26 років

“Не знаю, як всі, я звертаю увагу на доглянутість і зовнішній вигляд. Зовсім не обов‘язково бути в якихось супер розкішних вбраннях, можна бути в тертих джинсах і кедах, але доглянутість самої дівчини дуже важлива. Нігті, волосся, шкіра, мейк (або його відсутність). Якщо вона слідкує за собою, це свідчить багато про що”.

Артем, 22 роки

“Чоловіки звертають увагу, мабуть, на фігуру, колір волосся, очі”.

Іван, 25 років

“На прокачаний розум, охайний та доглянутий вигляд (гігієна та зовнішня стилістика), риси обличчя, статуру”.

Вадим, 27 років

“У кожного чоловіка своя думка. Хтось дивиться на груди, хтось на попу. Фігура – це найголовніше. Але якщо чоловік оцінює жінку тільки по зовнішньому вигляду, то такі відносини тільки на одну ніч”.

Костянтин, 35 років

“Якщо тільки при зустрічі, як не крути – це зовнішність в першу чергу. Спочатку людина має сподобатись фізично, має бути потяг.

Якщо вже якийсь період знають один одного, то в будь якому разі звертають увагу на моральні, духовні цінності, не тільки на зовнішність, що в голові ще робиться, важливо.  Взагалі звертають увагу, дивлячись для чого, якщо для серйозних відносин – то на все звертають увагу”.

Тарас, 30 років

Твоє ставлення до змін у зовнішності: накачані губи, ринопластика, нарощені вії, нігті, тату та інше?

“Я не сприймаю накачаних губ, грудей, всю пластику, це не моя історія, мені не подобається”.

Андрій, 32 роки

“Проти. Однозначно. Скоро будуть по вулицях ходити жінки з однаковою зовнішністю, яка “відповідає критеріям краси” і звертати увагу будуть як раз на тих, хто буде від інших відрізнятися”.

Марин, 48 років

“Зміни у зовнішньому вигляді я особисто не засуджую, коли це доречно і є доповненням, мені дуже подобається легкий макіяж, коли просто пікреслено красу, якщо губи підкачані, то трішки, пропорційно, а не як окремий організм, все має бути мінімально і виглядати природньо”.

Андрій, 25 років

“Все, що забагато – то не здорово. Якщо це підкреслює якісь її особливості, виглядає природньо, чому б і ні? Головне не перебільшувати з цим і не ставати схожою на ляльку”.

Михайло, 24 роки

“Категорично не подобається”.

Дмитро, 33 роки

“Якщо вміло це робити, то позитивне ставлення можна компенсувати те, чого природа не дала і стати гарнішою. Негативне ставлення до макіяжу, всі хлопці люблять не нафарбованих дівчат. Якщо дівчина без макіяжу зі мною, я це розцінюю як довіру до мене і щирість”.

Назар, 25 років

“Зміни у зовнішності – все, що в користь, аби не спотворювали себе, в прямому сенсі цього слова. І особисто я противник татуювань!!!

Не всі ми, як жінки так і чоловіки, вдаємось вродою, тому кожен із нас хоче гарніше виглядати і це природно. Я позитивно ставлюся до такої МІНІМАЛЬНОЇ корекції зовнішності…”

Олександр, 27 років

“Я ставлюсь більше негативно, ніж позитивно. На рахунок накачаних губ – взагалі не вважаю, що це потрібно, ринопластика з повагою, в окремих випадках, коли це необхідно, нарощені вії, нігті, це вже на смак дівчини, але не варто перебільшувати, завжди має бути золота середина”.

Юрій, 26 років

“Загалом я за натуральність. Позитивно ставлюсь тільки до татуажу. Інше, потрібно ставитися з повагою до своєї дівчини, якщо вона хоче щось змінити, я не маю морального права забороняти. Але я більше за природню красу, легко зможу змиритись з кривим носиком або з губами, але я вірю в характер, я люблю дівчат, з якими не скучно і які справжні”.

Володимир, 27 років

“Мені особисто до вподоби природня краса дівчини, але якщо трішки підкреслити, це тільки плюс, але не переборщити”.

Юрій, 25 років

“Накачані губи – ні, знову ж залежить від того на скільки і з якої точки ми говоримо, якщо губи обкачані в 2 губки, то не терплю того. Ринопластика то таке, не маю проблем, бо мрія пластичного хірурга тут би сама з собою суперечила (правда, якщо видно шви після любої пластичної хірургії, то мене від цього аж трясе… виглядає жахливо…). Єдине, що не поділяю – це будь-яка робота із сідницями, бо знаю як вони можуть виглядати буквально за пару років після операції, ніколи того не розумів і просто не подобається.  Сучасного тренду повних бедр і великих сідниць відмовляюсь розуміти.
Нарощені вії, нігті та татуаж – це цілком нормально, і мені до цього байдуже, в плані що точно не негативно, може бути зроблено гарно, а може і забагато, пірсинг правда не дуже люблю”.

Андрій, 25 років

“На рахунок змін, то я проти накачаних губ, ринопластики, але подобається, коли якийсь неформальний колір волосся (фіолетовий, синій, рожевий (такий у мене смак)) і також я нормально відношусь до тату.

На рахунок нігтів, то я навпаки на них уваги не звертаю, не розумію, чому більшість дівчат їх робить”.

Вадим, 21 рік

“Накачані губи – це зразу табу.
Ринопластика – в межах розумного або якщо вже вкрай необхідно.
Нарощені вії – нейтрально, деяким дівчатам і справді пасує.
Нарощені нігті – якщо це нігті дуже довгі, то негативно, я за акуратний манікюр, щоб із цими руками ще можна було нормально функціонувати.
Татуаж – не проти, в межах розумного.
А на завершення хочу додати лише одне, догляд повинен починатися з серця та душі, якщо ні, то тут вже ніяка косметика не допоможе”.

 Віктор, 19 років

“Я дуже проти, щоб жінки робили з себе чудо, особливо проти накачаних губ, це дуже не гарно! Я знаю багато дівчат, що зробити собі губи, але це не гарно, при чому, що губи у них були гарні, я розумію, коли тонкі губи дійсно в людей чи маленькі груди, коли роблять пластику, але груди це не так масово і загалом, якщо їх роблять, то роблять гарно, а губи – це просто жах!
Це саме стосується татуажу брів, дуже ставлюсь негативно, це те саме, щоб я собі набив вуса.
Я ще ставлюсь дуже негативно, коли дівчина в спортзалі заганяють себе настільки, що виглядають, як перекачані чоловіки. На мою думку, жінка має мати природній жирок, «прослоєчку», це нормально, це здорово.
Тому я проти татуажу, проти силікону, проти губ, це жах, особливо, коли це крайнощі.
Манікюр, депіляція  і таке інше – це все красиво”.

Юрій, 37 років

“Якщо зміна потрібна, то це не проблема, але часто по вулиці можна зустріти дівчат з губами, які ніби були атаковані бджілками, такого я не розумію.

На рахунок всього іншого, якщо це гармонійно виглядає і людина відчуває себе краще, то чому б і ні”.

Владлен, 26 років

“Я вважаю, що жінки роблять всі ці процедури через стереотипи та занижену самооцінку. Ставлюсь нейтрально. Але все повинно бути в міру!
Не важливо, на скільки ти збільшиш губи, якщо бути постійно невдоволеним життям.
Найкраща косметика – посмішка на лиці близької людини”.

Володимир, 25 років

“Ставлення позитивне, в рамках розумного. Ринопластика – особливих змін не робить, а якщо і робить, то не всі це помічають. На рахунок нарощення вій, все ще більш зрозуміліше, ми ж не дивуємося, коли люди відбілюють собі зуби (це ж теж не природний процес). На нігті і татуаж, в кожного своя філософія, яка сьогодні може бути такою, а через 10 років, зовсім іншою”.

Микола, 24 роки

“До пластики/ринопластики відношусь дуже негативно (окрім випадків сильних вроджених вад або усунення наслідків травм). Якщо дівчина не може прийняти себе, то у неї страждає внутрішній світ. До легкого мейкапу та красивих нігтів відношусь позитивно. Татуаж не подобається. Що стосується тату – це засіб самовираження, тому якщо є внутрішня потреба, то будь ласка… це стосується і зачіски(в будь-якому вигляді і кольорі)”.

Вадим, 27 років

“Вії, нігті для мене не проблема. Я бачу, де є пудра на обличчі, де намагаються приховати прищі чи дефекти шкіри. А от губи накачані – це таке враження, що дівчину били, а вона зранку встала і в неї все напухло, виглядає ненатурально, але якщо комусь подобається – то нехай.

У кожного тіло своє і в праві робити що хочеш, тату, губи, це персональна справа кожного, питання чи це буде комусь подобатись в майбутньому!”

Костянтин, 35 років

“Натуральна краса завжди буде на першому місці, а все, що нарощено, наколото і нататуажено – це не довговічна цукерка, що всередні – невідомо”.

Павло, 30 років

“Якщо це робить дiвчину, жiнку привабливiшою, то чому ні”.

Михайло, 45 років

Інтерв`юер – Уляна Степаненко

Уляна Степаненко
Coffee Time journal | + posts

Розробник Coffee time journal, амбасадор CTJ в Україні, журналіст "Міжнародної асоціації журналістів в Україні та ЄС", інтерв`юер, вокаліст, мікроблогер, засновник Громадської організації, громадський діяч.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

РЕКЛАМА НА САЙТЕ: [email protected]

Вы строите личный бренд и мечтаете, чтобы о вашем продукте узнали? Наша команда готова помочь с разработкой идеи и воплощением проекта в реальность. Напишите нам!